Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Dolomiti Utazási Iroda

Booking.com

Rólunk

"Ha Tél, ha Nyár a Dolomiti Téged vár..."


A Dolomiti Utazásszervező és Szolgáltató Kft. nevében nagyon sok szeretettel köszöntjük Önt a megújult weboldalunkon. Több éves szakmai tapasztalattal 2006-ban nyitottuk meg irodánkat azzal a céllal, hogy utasainknak minden igényüknek megfelelő utazási ajánlatokat kínáljunk. Elsődleges célunk valóban, hogy aki irodánkhoz fordul, korrekt tájékoztatásunk alapján a neki legmegfelelőbb úticélt válassza.

Mint a neve is sugallja, az iroda fő profilja az olaszországi Dolomitok hegység gyönyörű síparadicsomaiba szervezett síutak. Közkedvelt síterepeinken kívül új sírégióval - Folgaria - bővítettük kínálatunkat. Az utasközönség igényeinek eleget téve olaszországi ajánlataink mellett osztrák, szlovén és franciaországi ajánlatokkal is szolgálunk.

Mindezek mellett egy másik turisztikai ínyencséget, a rövid körutakat is szeretnénk megkedveltetni azokkal az utazni vágyókkal, akik esetleg időhiány miatt lemondanak az utazásról vagy, mert nem szeretnének olyan sok pénzt rákölteni. A néhány napos, kulturális programokban gazdag utak sokszínűségének köszönhetően minden korosztálynak kedvére lehetnek. Áruk kedvező, és az a néhány nap remek alkalmat ad arra, hogy az adott ország kultúrájából ízelítőt kapjanak. Ajánlataink között szerepel - többek közt - Lengyelország, Csehország, Horvátország, Olaszország és Bulgária is. Az utak többsége esetében megoldott a kecskeméti indulás.

Az iroda ajánlataiból kiemelhetnénk még a belföldi wellness programokat és hosszú hétvégéket is, amelyek elérhető áron kínálnak feltöltődést rohanó világunkban mindenkinek.

Saját szervezésű utazásaink mellett, megtalálhatók ismert utazási irodák kínálatai is.

Névre szóló ajándékutalványokkal kívánjuk megkönnyíteni az ajándékozást mindenkinek. Az ajándékutalványok nincsenek konkrét úticélhoz vagy időponthoz kötve. Ezt akár az ajándékozott is kiválaszthatja. Az utalványok beválthatók wellness programokra vagy az iroda által szervezett síutakra.

Reméljük, nagyon sok hasznos ötlettel leszünk segítségükre! Kellemes böngészést kívánunk!
 

Elérhetőségeink


Cím: 6000 Kecskemét, Jókai u. 40.
Telefon/fax: +36-76/324-216
Honlap: www.dolomiti.hu
E-mail: info@dolomiti.hu, dolomiti@t-online.hu, dolomiti@dolomiti.hu


még töltünk