Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Dolomiti Utazási Iroda

Booking.com

Általános tudnivalók

Jelentkezés

A jelentkezés történhet személyesen irodánkban, telefonon, faxon vagy e-mailen keresztül. A szolgáltatások lekötéséhez a teljes részvételi díj 40 %-át kell előlegként befizetni. Nem személyes jelentkezés esetén ez történhet átutalással, ebben az esetben szükséges a meghatározott összeg befizetésének igazolása faxon. A foglalások csak az előleg, illetve annak igazolásakor válnak érvényessé. A teljes részvételi díj beérkezésének határideje az indulást megelőző 30. naptári nap, amiről külön értesítést nem küldünk. A hátralék megérkezését követően küldjük a részvételi jegyet (vouchert), valamint az egyéb tájékoztató információkat (utastájékoztatót).

Csoportos jelentkezés

Csoportok esetében egy személy tartja a kapcsolatot a Dolomiti Utazási Irodával. Ennek a személynek a feladata, hogy képviselje a csoportot itthon és külföldön egyaránt. A csoportok nevében eljáró személy az utazási szerződés megkötésével vállalja, hogy a csoport minden tagjával megismerteti az utazási szerződés részleteit, annak egy példányát átadja, és azt kötelező érvénnyel a csoport minden tagjára betartatja. A csoportok fizetési feltételei:

- Megrendeléstől számított 14 napon belül 5.000.- Ft/fő foglalási díj fizetendő.
- Utazás előtt 30 nappal a teljes részvételi díjat be kell fizetni.

Árak

Irodánk az árakat 300 HUF / 1EUR árfolyamhatárig garantálja.

Általános tudnivalók banki befizetésről

Minden jelentkezőt ezúton kérünk arra, hogy amennyiben társaságban vagy párban utaznak – egy foglalási számmal rendelkeznek –, egy összegben (ne személyenként) fizessenek irodánk felé. Ezzel jelentősen megkönnyítik munkánkat, illetve az utasok turnusonkénti nyilvántartását. Együttműködésüket előre is köszönjük.

Útlemondás

Az utazás lemondását az Utas írásban teheti meg a szolgáltatás megrendelésének helyén. Az útlemondás időpontjaként, az utazási iroda dolgozója által kiállított írásos, útlemondásra történő visszaigazolás időpontját tekintjük! A visszaigazolást legkésőbb az útlemondás beérkezését követő munkanapon kiállítjuk. Útlemondás esetén az Utazási Feltételek útlemondási feltételei lépnek érvénybe. Szilveszteri út lemondása esetén az iroda az Utazási Feltételekben meghatározott kötbérköltségen felül 20.000.-Ft ügyintézési díjat számol fel.

Biztosítás

A részvételi díj betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást nem tartalmaz. Megkötése azonban kötelező irodánkban. Az elmúlt évek tapasztalati alapján az utasbiztosításokkal kapcsolatosan sok a tévhit a síelők körében, mivel a biztosítások nagyon eltérőek, sok esetben nem nyújtanak elegendő fedezetet síbaleset esetére. A biztosítás részletes szabályzata és leírása az utazásra jelentkezéskor Utasaink rendelkezésére áll.

Elhelyezés

Szálláshelyeinken kizárólag teljes apartmanokat, illetve szobákat értékesítünk. Apartmanos elhelyezés esetén a teljes apartman árat ki kell fizetni, függetlenül attól, hány fő veszi igénybe az apartmant. Gyermekek minden életkorban teljes személynek számítanak.

Az apartmanok két vagy több légtérből állnak, míg a stúdiók egy légterűek. Az apartmanok átvételekor kauciót kell fizetni, melyet elutazáskor kapnak vissza. Az apartmanok tisztán kerülnek átadásra. Ha tisztasága kifogásolható, akkor azt a megérkezéskor jelezni kell. Az apartmanok konyharészét minden esetben tisztán, rendben kell visszaadni. Ha valami hiányzik, elromlott, akkor ezek költsége levonásra kerül a kaucióból. A szálláshelyeket általában az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni. Távozáskor 9.00 óráig kell a szálláshelyeket elhagyni.

Utazás

Az utazás egyénileg vagy partnereink autóbuszain történik. Az autóbuszos utazás részleteiről és feltételeiről irodánkban lehet érdeklődni. Különbuszokat – kérésre – bármely országba tudunk biztosítani. Csak a saját szervezésű autóbuszos utazások biztonságáért és feltételeiért vállalunk felelősséget.

Kedvezmények

Egyidejűleg azonos útra és időpontra történő nagyobb csoportos (20 főtől) jelentkezés esetén kedvezményt biztosítunk. Kedvezményünk csak abban az esetben jár, ha a csoport képviseletében egy személy tartja a kapcsolatot az utazási irodával.

A gyermekkedvezmények mértékét a leírásokban találják.

Helyszínen fizetendő egyéb költségek

Vannak szálláshelyek, ahol a részvételi díj nem tartalmazza az esetleges áram költséget, kauciót, takarítási díjat, illetve üdülőhelyi díjat. Ezeket jelezzük az egyes leírásokban és az utastájékoztatóban is. Ha háziállatot szeretne vinni magával, felárral kell számolni.

A helyszínen fizetendő költségeket leírásainkban HUF fizetőeszközben jelöltük meg, de az adott ország pénznemében fizetendő a kinttartózkodás során.

Síbérletek

A síbérleteket érdemes irodánkban megvásárolni, mert ezek ára kedvezőbb a helyszínen vásárolható bérleteknél. Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy 14 éves kor alatt bukósisak használata kötelező! A síbérletek korhatárait a leírások tartalmazzák, síterepenként változhatnak.

Sípályák

A katalógusban szereplő sípályaleírások tájékoztató jellegűek. A hóhelyzetből, a pályák és liftek állapotából és üzemszünetéből adódó problémákért felelősséget nem vállalunk. Az ebből adódó problémák, illetve károk díjvisszatérítésre, illetve kártérítésre nem jogosítanak.

Ajánlott útvonal

Leírásainkban igyekszünk a legcélszerűbb útvonalat megadni, de ezek csak tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy az aktuális útviszonyokat, illetve utazási szokásokat figyelembe véve az utasoknak másik lesz megfelelő.

Reklamáció

Amennyiben a kinttartózkodás alatt az előzetesen megrendelt szolgáltatással kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel, kérjük, hogy haladéktalanul jelezze azt kihelyezett képviselőnknek. Amennyiben nem sikerül a problémát személyesen orvosolni, kérjük, hogy készíttessen jegyzőkönyvet képviselőnkkel és értesítse irodánkat, hogy még kinttartózkodása alatt segítsünk Önnek. A jegyzőkönyv készítése azért fontos, hogy utólag is tudjuk képviselni az Ön érdekeit. Kérjük, hogy hazaérkezése után max. 8 nappal adja le irodánkban a jegyzőkönyvet és panaszlevelét. Fentiek hiányában utólagosan nem tudjuk kivizsgálni panaszát. Segítségét előre is köszönjük.

Felhívjuk Utasaink figyelmét a prospektusban található Utazási Feltételekre, mely az utazási szerződés részét képezi. A katalógusban szereplő táj-, és hangulatképek csak illusztrációként szolgálnak.

Az utazási iroda a katalógusában, weboldalán és tájékoztatóiban előforduló nyomdahibákért felelősséget nem vállal. A változtatás jogát fenntartjuk. Az aktuális akciós árak visszavonásig érvényesek.
A jelen kiadvány katalógusnak nem minősülő figyelemfelkeltő reklámkiadvány!


még töltünk